Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Utfärder

Här visas de utfärder som är planerade just nu. Klicka på en utfärd för mer information och anmälan. På våra utfärder tar vi med oss grill, ketchup och senap samt varmvatten, saft, kaffe och te. Är ni nya till utfärdsplatserna och vill ha guidning så finns våra utfärdsledare för att hjälpa er. Behöver ni hyra utrustning så har vi det ni behöver. Vid samåkning i bil delas kostnaden för drivmedel bland resenärerna.

Medlemmar i Dyksällskapet har förtur på våra alla våra dykutfärder! Är du inte redan medlem rekommenderar vi dig medlemskap i annat fall finns risk att du inte kan få en plats på dykutfärden alternativt du kan bli av med en redan bokad och betald plats.

Vid bokning av våra landbaserade dykutfärder går dessa att avboka/omboka fram till 48h innan. Vi kör endast landbaserade dykutfärder vid minst två stycken bokade deltagare. Beträffande båtdyk är dessa ej av/ombokningsbara.
Vid dykresor gäller individuella bokningsvillkor se dessa under respektive dykresa.

Häng med oss på mysiga dyk i Stockholmsområdet och Nordens vatten!

okt 2023

01

Dykutfärd heldag – Abborrkroken

kl: 09:00

Dykutfärd heldag - Abborrkroken

Tid

Starttid: 09:00
Sluttid: 17:00

certificatsnivå

  • Advanced/Deep
  • OWD

Ledare

Junior

Typ

Land/natur

Plats

Dykhuset
Kungsgatan 73,
11227 Stockholm

En gömd pärla med en annorlunda bottenstruktur, stora klippblock och oftast mycket abborre i fint vatten. Bra dyk med stort varierande djup för både den erfarne och nybörjaren. Lampkrav.

Vi gör 2 dyk.

Vi tar med oss grillen (samt ketchup, senap och rostad lök), kaffe, te och kallt vatten. Ta med dig mat och gärna egen vattenflaska.

På utfärderna så ansvarar utfärdsdeltagaren för transporten. Har du plats i bilen för en till dykare så skriv det i anmälan – vi försöker samåka i största möjliga mån för att värna om både miljön och plånboken. Alla medresenärer delar på bränslekostnaderna och swishar chauffören.

Antal platser

10/10 st lediga

Pris

Medlemspris: 125,00kr
Ordinarie pris: 250,00kr

Du måste logga in eller registrera dig för att kunna utföra en bokning.

Logga inRegistrera dig här
22

Heldag i Kvinnersta Kalkbrott

kl: 07:30

Heldag i Kvinnersta Kalkbrott

Tid

Starttid: 07:30
Sluttid: 17:00

certificatsnivå

  • AOWD

Ledare

Junior

Typ

Land/natur

Plats

Dykhuset
Kungsgatan 73,
11227 Stockholm

Följ med till fantastiska Kvinnersta kalkbrott. Att simma in i kalkbrottet genom den gamla bilvägen och tunneln är början på en otrolig upplevelse, I brottet kan vi se de gamla garagen och rummen i berget. Idag bebos kalkbrottet främst av kräftor. Utöver kostnaden för utfärden tillkommer en kostnad till markägaren som swishas på plats. Dykningen räknas som medelsvår och du behöver ha kontroll på din avvägning då vägen in i brottet är genom en gammal biltunnel.

Vi samlas kl 7:30 på Dykhuset och ger oss av så snart alla är klara. Det tar ca 2 timmar att köra till Kvinnersta. Väl där gör vi 2 dyk, vi har förstås också med oss grill.

På utfärderna så ansvarar utfärdsdeltagaren för transporten, Dykhuset kan eventuellt hjälpa till med detta i mån av plats.

Antal platser

7/10 st lediga

Pris

Medlemspris: 125,00kr
Ordinarie pris: 250,00kr

Du måste logga in eller registrera dig för att kunna utföra en bokning.

Logga inRegistrera dig här