Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Dykresor

Vi håller på att planera de kommande dykresorna nu som kommer att presenteras här inom kort. Håll ut så länge och syns snart under ytan!

aug 2024

15

Dykresa Åland

Dykresa Åland

Datum

Utresa: 2024-08-15
Hemresa: 2024-08-18

Partner

Antal platser

Minst: 10

Följ med Dykhuset till det vackra Åland med många välbevarade fantastiska vrak! Dykhuset drar till Åland igen i augusti 2024!
Vrakdykning på Åland, är en unik upplevelse. Tack vare rådande vattenförhållanden i Östersjön, med låg salthalt och avsaknad av skeppsmask, konserveras gamla trävrak och stålfartyg bryts ned väldigt långsamt. Detta i kombination med en unik dyklagstiftning gör att vraken i Ålands vatten är mycket intakta.

OBS!
Certifikationskrav innefattar torrdräktscert, nitrox samt deep eller AOWD samt god torrdräktsvana/semidry i kallt vatten då vattentemperaturen kan krypa ner till låga grader.
Utrustningskrav innefattar dyklampa, SMB samt dykdator.
Vi spenderar tre dagar på Åland och gör totalt 6 vrakdyk på 32% Nitrox. Så vi har gott om tid att ta in de fina detaljerna. Djupen ligger på ca 15-35 meter. Vi bor på Övernäsgården och åker färja till Åland torsdag kväll, samt tillbaka på söndag kväll.

I resan ingår:

32% Nitrox för alla dyk
6 vrakdyk från båt
Boende 3 nätter på Övernäsgården
Frukost
Sängkläder och handdukar

Vid bokning betalas 1000 kr till Dykhuset antingen direkt i butiken eller via hemsidan. Resterande betalning sker senast 6 veckor innan avfärd. Vid avbokning återbetalas ej avgiften om inte din plats kan täckas av någon annan. Din plats är säkrad först när anmälningsavgiften för resan kommit in. Vi reserverar oss för prishöjningar.

Vi ses i Åland!

Resegaranti ställd av Dykhuset LÄNK

sep 2024

05

Dykresa Smögen

Dykresa Smögen

Datum

Utresa: 2024-09-05
Hemresa: 2024-09-08

Partner

Antal platser

Minst: 10

Häng med till västkustens bekvämaste dykcenter?!
Ta chansen att få möjlighet att uppleva krabbor i olika former och storlekar, hummer, snäckor av olika varianter och bläckfisk. I maj åker vi och upplever denna magiska undervattensfauna! 🐙🐠

Tre nätters boende med frukost, lunch och middag hos Smögen Dyk och Upplevelse. Vi bor i gemensamt 6-bäddars rum med havet precis utanför fönstret. Finns möjlighet att boka dubbelrum för en tilläggskostnad. Önskas annat boende får man ordna och bekosta detta på egen hand.

I paketet ingår utöver boende och måltider, 6 båtutfärder, 2 på fredagen, 2 på lördagen och 2 på söndagen. Dessutom ingår fri luft och för den som vill dyka med nitrox så kostar det 50kr per flaska att fylla upp. Vill du dyka mer så går det utmärkt att göra kvälls/natt dyk i Smögen dyk och upplevelses egen hamn (landdyk). Vill du göra fler dyk från båt så går det säkert att ordna på plats för en tilläggskostnad. Har du certifikat för skoter så finns det att hyra.

Även om vi hoppas på bästa väder, så är det lämpligt att dyka med torrdräkt. SMB och lampa (för kvälls/nattdyk) är ett krav.

Vi kommer dyka från allt mellan 10-35 meter, så denna resa passar även dig som har OWD cert.

Vi träffas på Smögen Dyk och Upplevelse på torsdag kväll. För de som inte kan vänta med dykning till fredag så ta gärna ett kvällsdopp.

Samåk gärna, det är en bit till Smögen, det blir miljövänligare, billigare och trevligare.

Vid bokning sker omgående betalning av bokningsavgift 1000kr. Slutbetalning sker senast 30 dagar innan avresa. Betalning är ej återbetalningsbar om platsen inte kan ersättas.

Resegaranti ställd av Dykhuset LÄNK