Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Service

För att hålla din dykutrustning och dig själv i topptrim förutsätter att du sköter dykutrustningen på ett korrekt sätt. Varje år ska din dykutrustning lämnas in på service då den inspekteras och justeras. Batteri byte på de flesta dykdatorer i branschen som ex Suunto D6, D6i, Stinger, D4, Vyper, Scubapro Chromis, Mares smart, mm. Batteribytet är oftast klart till nästa dag och ibland även samma dag. Givetvis provtrycks datorn efter batteribytet och det medföljer en service garanti på arbetet så du kan vara trygg med utfört arbete.

För din egen skull

Framförallt så är det för din egen säkerhets skull som du lämnar in din dykutrustning på service kontinuerligt. Vi är behöriga att serva marknadens flesta märken och produkter och använder originaldelar.

Alla regulatorer som servas på Dykhuset rengöres med ultraljud. Utraljud är det effektivaste och mest skonsamma sättet att få din regulator ren i minsta detalj från avkalkningar, smuts och föroreningar. Vi behandlar alla regulatorer med ett smörjmedel som är livsmedelsgodkänt (ej silikonfett) för att behålla din regulator optimalt fungerande för varierande dykning.

Efter din regulatorservice får du ett serviceintyg med garanti som tryggar din framtid som aktiv dykare.