Pooldyk

Pooldyk

Datum/Tid

6 augusti 2023
12:00 - 14:00

Certifikatsnivå

Tidigare mörkerdykarvana

Ledare

Steffo

Typ

Land/natur

Plats

Eriksdalsbadet
Hammarby Slussväg 20
Stockholm

Passa på att rosta av dig i bassängen, prova ny utrustning, simma in dina nya badkläder el. dra en skröna i bastun. Häng med på denna aktivitet med förutsättning att du är självgående och inte behöver instruktion. Ange i din bokning om du önskar hyra någon utrustning till pooldyket så tar vi med detta till bassängen. Hyrutrustningen betalar du innan i butiken alternativt på BG 5582-2589 eller på swish 1232410405 med ditt namn och pooldyk med datum som textreferens på inbetalningen

Gå igenom huvudentrén och säg att du ska dyka med Dykhuset så släpper de in dig. Byt om och duscha så samlas vi strax innan kl. 12:00 vid bassängkanten och Dykhusets flagga. Du behöver ta med dig badkläder, handduk, hänglås, egen mask, snorkel och fenor resten går att hyra om du redan bokat detta så tar vi med det till bassängen åt dig.

Vi har pooltiden bokad mellan kl. 12:00-14:00. Viktigt att vi inte sprider ut oss för mycket på plats och i vattnet har vi endast tillgång till de tilldelade banorna.

OBS! Inga dubbelflaskor tillåtna och endast användande av dykflaskor med gummifot och tanknät samt gummerade blyvikter tillåtet!

Välkommen!

Antal platser

3/4 st lediga

Pris

Medlemspris: 0,00kr
Ordinarie pris: 250,00kr

Du måste logga in eller registrera dig för att kunna utföra en bokning.

Logga in