Dykhelg – Smögen

Dykhelg - Smögen

Datum/Tid

7 september 2023 - 10 september 2023
18:00

Certifikatsnivå

OWD

Ledare

Junior

Typ

Båt/natur/vrak

Plats

Smögen Dyk & Upplevelse
Klevenvägen 30
456 51 Smögen

Häng med till västkustens bekvämaste dykcenter?!
Ta chansen att få möjlighet att uppleva krabbor i olika former och storlekar, hummer, snäckor av olika varianter och bläckfisk. I början av september åker vi och upplever denna magiska undervattensfauna! 🐙🐠

Tre nätters boende med frukost, lunch och middag hos Smögen Dyk och Upplevelse. Vi bor i gemensamt 6-bäddars rum med havet precis utanför fönstret. Finns möjlighet att boka dubbelrum för en tilläggskostnad. Önskas annat boende får man ordna och bekosta detta på egen hand.

I paketet ingår utöver boende och måltider, 6 båtutfärder, 2 på fredagen, 2 på lördagen och 2 på söndagen. Dessutom ingår fri luft och för den som vill dyka med nitrox så kostar det 50kr per flaska att fylla upp. Vill du dyka mer så går det utmärkt att göra kvälls/natt dyk i Smögen dyk och upplevelses egen hamn (landdyk). Vill du göra fler dyk från båt så går det säkert att ordna på plats för en tilläggskostnad. Har du certifikat för skoter så finns det att hyra.

Även om vi hoppas på bästa väder, så är det lämpligt att dyka med torrdräkt. SMB och lampa (för kvälls/nattdyk) är ett krav.

Vi kommer dyka från allt mellan 10-35 meter, så denna resa passar även dig som har OWD cert.

Vi träffas på Smögen Dyk och Upplevelse på torsdag kväll. För de som inte kan vänta med dykning till fredag så ta gärna ett kvällsdopp.

Samåk gärna, det är en bit till Smögen, det blir miljövänligare, billigare och trevligare.

Vid bokning sker omgående betalning av bokningsavgift 1000kr. Slutbetalning sker senast 30 dagar innan avresa. Betalning är ej återbetalningsbar om platsen inte kan ersättas.

Resegaranti ställd av Dykhuset LÄNK

Antal platser

-2/9 st lediga

Pris

Medlemspris: 1 000,00kr
Ordinarie pris: 4 950,00kr

Du måste logga in eller registrera dig för att kunna utföra en bokning.

Logga in