Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Assistant Instructor

Assistant Instructor är den andra ledarskapsnivån inom sportdykning. På den här nivån får du utbilda grundkursdykare genom att hålla både klassrumslektioner och bassänglektioner.
Du hålla provdyk och Scuba skills uppdate pass. Du kan även hålla och certifiera Perfekt Bouyancy dykare. Assistant Instructor delen är en del av instructorkursen ITC
För dig som siktar på att bli en Open Water Instructor så är detta ett bra sätt att skaffa erfarenhet innan du tar nästa steg.

Varför ska jag gå min Assistant Instructor kurs på Dykhuset?

Vi har utbildat professionella dykare i snart 30 år inom de två större utbildnings organisationer som idag finns i branschen. Det finns inga genvägar till att bli en bra utbildare.
Under kursen kommer du bla att lära dig att hålla presentationer till både ickedykare och certifierade dykare, dina dykfärdigheter kommer att finslipas så du på ett tydligt och säkert sätt kan demonstrera och utvärdera dessa för blivande dykare. Elevkontroll och elevsäkerhet drillas under alla pass.
Med det i ryggen kommer du kunna ge dina elever en bra och säker dykutbildning av högkvalitet.

Sedan Dykhuset startade med instruktörsutbildningar på tidigt 90-tal har vi hållt ”nollan”…dvs ingen har underkänts under en instruktörs examinering…. och detta kommer vi fortsätta med

Förkrav

  • Dive Guide eller likvärdig.
  • Hjärt/Lungräddning, oxygen provider och första hjälpen ej äldre än 2 år.
  • Fyllt 18 år.
  • Godkänt friskintyg för sportdykning, ej äldre än 12 mån.
  • Minst 60 loggade dyk.
  • Goda kunskaper i engelska då merparten av studiematerialet är skrivet på engelska.
  • På den här utbildningsnivån är egen komplett dykutrustning ett krav.
  • Certifikat och/eller loggad erfarenhet av: Deepdiving, night/limited visibility och navigation

Kursupplägg

Kursen går under 5 dgr.

Pris: 8250:-

Detta ingår: luftfyllningar.
Detta tillkommer: Egen dykutrustning är ett krav på denna nivå. Registrerings avgift till SSI ca 120Euro + moms,  Fysiskt material 825:-, instructor material idag ca 300Eur + moms.

Efter din Assistant Instrcutor har du hela världen framför dig som din arbetsplats. Nästa steg som är Open Water Instructor och Instructor Examination.
Detta berättar vi gärna er om vid intresse kontakta oss. Välkommen till att förverkliga din nya arbetsplats under ytan!

Assistant instructor

Kursanmälan