Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Repetitionskurs

Var det ett tag sedan du dök sist? Kanske känner du dig lite osäker inför dyksäsongen eller en semesterresa? Scuba Refresh (SR) är för dig som inte dykt på max ett år men ändå har en del dykerfarenhet i bagaget eller den mer omfattande Scuba Skills Review (SSR) då du haft ett längre dykuppehåll eller ringa dykerfarenhet sedan tidigare. Det kan också ibland vara så att dykcenter kräver att du gör en Scuba Refresh (SR) / Skills Review (SSR) om du haft ett långt uppehåll. Har du inte dykt på väldigt länge och ytterst lite dykerfarenhet rekommenderar vi dig hellre att gå om grundkursens hela teori och bassängträning. Ett annat alternativ kan vara att starta med en privat repetitionskurs med egen instruktör. Är du osäker på vilken som passar dig bäst kontakta oss och ange certifikatsnivå, antal dyk och senaste dyk så hjälper vi dig med ett passande kursupplägg hos oss. Efter kursen erhåller du en verifiering i din loggbok att dina dykkunskaper fräschats upp.

För Open Water Diver Referral elever eller för dig med kommande utedyk brukar en Scuba Refresh räcka beroende på hur länge sedan du hade din sista bassängmodul. Kolla med oss på Dykhuset innan du bokar så går vi igenom detta med dig.

Varför ska jag gå min Scuba Refresh (SR) / Scuba Skills Review (SSR) på Dykhuset?

Vi har ett mycket effektivt upplägg på kursen. Du genomför kursen på bara en kväll. Dykhuset är en av Stockholms äldsta dykskolor och har utbildat dykare sedan 1982. Vi utbildar allt från nybörjare till instruktörer.

Förkrav

  • Certifierad dykare.
  • Du behöver fylla i en hälsodeklaration för sportdykning som intygar att du är fullt frisk.

Kursupplägg

Vi går först igenom den grundläggande dykteorin från grundkursen och därefter ger vi oss av till bassängen. Där repeterar vi övningar från grundkursen. Mycket vikt läggs också på att hitta din neutrala flytkraft. Var det länge sedan du dök senast och inte har så många dyk i bagaget? Då är det den mer omfattande Scuba Skills Review (SSR) du ska gå som har mer praktisk träning i vattnet. Osäker vilken du ska gå? Enkelt, rådgör med oss innan du bokar så hittar vi det mest lämpliga upplägget tillsammans med dig!

Scuba Refresh kväll pris: 765:- (icke medlemmar 850:-)
Scuba Refresh helg pris: 896:- (icke medlemmar 995:-)
Privat med egen instruktör är priset 1400:-
Torrdräktstillägg för dig med tidigare torrdräktsvana 100kr

 

Scuba Skills Review pris: 1166:- (icke medlemmar 1295:-)
Privat med egen instruktör är priset 1695:-
Torrdräktstillägg för dig med tidigare torrdräktsvana 100kr

Vanligtvis vardagar kvällstid och helger dagtid.

 

Då ingår lån av all utrustning utom mask, snorkel och fenor. Som elev på Dykhuset har du förmånen att köpa ditt egna mask, fenor, snorkel, boots och handskpaket till ett rabatterat pris.

Välkommen!

 

Kvällstider från ca 18:00, helger brukar dagtider erbjudas från ca. 12:00. Bassäng och tid kan variera beroende på tillfälle.

Kursschema

Månadsvis

Augusti
Kvällstid: 2, 9, 16, 23, 30/8
Helgtid: 5, 19/8

September
Kvällstid: 6, 13, 20, 27/9

Helgtid: 3, 17/9

Oktober
Kvällstid: 4, 11, 18, 25/10
Helgtid: 8, 22/10

November
Kvällstid: 1, 8, 15, 22, 29/11
Helgtid: 5, 19/11

December
Kvällstid: 6, 13, 20/12
Helgtid: 3, 17/9

Kursanmälan