Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Fridykning

Basic freediving

SSI Basic Freediver-kursen är ditt första steg in i den fridfulla och spännande världen av fridykning. Under detta nybörjarprogram kommer du att lära dig att fridyka säkert med en kompis i en pool / skyddat vatten upp till ett djup av fem meter.
Onlineutbildning kombineras med övningar i vatten för att ge dig alla de färdigheter och kunskaper du behöver för att bli en säker fridykare.
När du har slutfört detta program kommer du att få din SSI Basic Freediver-certifiering.

Registrera gratis och börja utbildningen direkt!

För att komma igång skapar du helt enkelt en gratis användarprofil så får du omedelbar tillgång till SSI:s kostnadsfria testprogram.

 

Freediver Level 1

SSI Freediving Level 1-kursen är det bästa första steget att ta och certifierar dig att fridyka med en kompis i öppet vatten till ett djup av 20 meter. Om du inte har tid för vårt Freediving Level 1-program kan du gå SSI Basic Freediver-kursen och bli certifierad för att fridyka säkert med din kompis i en pool eller skyddat vatten ner till ett djup av 5 meter. Du kan enkelt uppgradera till Freediving Level 1-certifieringen när som helst. Om du älskar fridykning, vilket vi vet att du kommer att göra, fortsätt din resa med våra fridykningsspecialitetsprogram och upptäck tävlingsfridykning med mera.

 

Förbättra din utbildning i fridykning med SSI

SSI:s avancerade fridykningscertifieringar är det bästa sättet att fortsätta ditt fridykningsäventyr. Fortsätt din fridykningsträning med SSI Advanced Freediver-programmet och lär dig hur du blir mer effektiv i vattnet. Perfektera sedan din fridykningsteknik i SSI Performance Freediver-programmet – det ultimata inom avancerad fridykning, där du får lära dig de färdigheter som rekordbrytande fridykare använder för att förverkliga dina fridykningsmål. Om du får flera SSI-certifieringar för fridykning kommer du närmare den prestigefyllda Master Freediver-utmärkelsen. Behärska monofin-fridykning med SSI Monofin-specialiteten eller upptäck den renaste formen av fridykning med SSI No-fins Freediving. SSI gör det enkelt att prova på olika fridykningsdiscipliner för att hjälpa dig att följa din passion. Bli en starkare, djupare och klokare fridykare med SSI.

 

Kursanmälan