Mån-fre: 11:00 - 18:00 Lör: 11:00 - 15:00 Sön: Stängt

Butiken

Har du tröttnat på att hyra eller låna snorkel och dykutrustning och söker utrustning av bra kvalitet? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder en stor välsorterad butik mitt i Stockholm city med det mesta för dykaren, snorklaren och simmaren.

Försäljning av dykmask & simglasögon i Stockholm

Nyckeln till säker och rolig dykning är egen utrustning. Med din egen dykutrustning är du helt oberoende och kan när du vill ge dig iväg och dyka, snorkla eller simma. Du kommer även att känna dig mycket säkrare med din egen dykutrustning och slipper hela tiden anpassa dig efter olika hyrutrustningar. Det är först då du har din egen dykutrustning du garanteras en utrustning som tilltalar dig vad gäller modell, passform, hygien och framför allt säkerhet.

Idag behöver det inte kosta dig skjortan att köpa komplett dykutrustning. Tycker du att det blir en för stor utgift på en gång kan du dela upp det på vår förmånliga räntefria avbetalning på upp till tre år. Kom in till oss i butiken eller ring så berättar vi mer.

Vi säljer även simglasögon samt annan simutrustning. För er som söker utrustning inför semestern erbjuds bla strand/badskor sk ”beachwalkers”, sim/snorkelväst mm.

Har du frågor om produkter, priser o.s.v. var vänlig vänd dig till butiken för personlig service. Vi kan vad du vill, kan det bli bättre?

Begagnat

Har du funderat på att köpa eller sälja begagnad dykutrustning?

På Dykhuset förmedlar, köper och säljer vi begagnad dykutrustning av marknadens flesta fabrikat. All begagnad dykutrustning som säljs på Dykhuset är servad med intyg och garanti. Väljer du att köpa en begagnad dykutrustning hos oss kan du alltid känna dig säker på att det är med trygghet du gör ditt köp som kanske kan vara tveksamt på privatmarknaden. Har du eller är du på gång att köpa en begagnad dykutrustning på privatmarknaden eller hos någon annan dykoperatör är du alltid välkommen på en konsultation eller att få den utrustningen värderad hos oss.

Hör av dig till oss i butiken så ordnar vi en tid för konsultation, försäljning eller köp.

All begagnad försäljning sker kontant (ej kort, faktura, swish eller avbetalning) utan distansförsäljning. Efter betalning är gjord servas dykutrustningen som sedan kan hämtas ut av kunden alternativt skickas till kunden inom några dagar. Ingen bytesrätt eller öppet köp gäller på begagnade produkter!

Dessa begagnade produkter finns just nu i butiken till försäljning!